SUPERBIKE SKILLS FACTORY


Superbike skills factory е оригинална и уникална със своята ефективност система на обучение, която притежава потенциала да развие у вас всички необходими качества и умения, за да бъдете способни да извлечете максимума от възможностите на мотора ви. Тя съчетава професионална спортна методология с последните научни достижения в компютърните рейсинг технологии за събиране на данни, оценка и анализи. Засяга всички необходими аспекти – философия, теория, практика.


Реално ситуацията е следната: едно BMW S1000RR оборудвано с рейсинг гуми притежава качества да ускорява, спира и завива, които му позволяват да постигне време за обиколка доста под 1:17 на пистата в Серес! Аз зная за всеки мотоциклет в подробности на какво е способен и каква скорост може да поддържа във всяка точка от оптималната за него траектория. Разликата в скороста между тази която може да постигне вашият мотор и тази, която постигате вие с него определя нивото на вашите умения и качества! След анализ на данните от вашето каране става ясно, къде губите време и каква е причината: траектория, действия, умения или качества на мотора.
Върху тази основа Superbike skills factory ще ви осигури строго индивидуална програма и методика от упражнения за изграждане на липсващите ви качества и повишаване на нивото им, за да бъдете способни да използвате потенциала на вашият мотор, независимо от това дали сте начинаещ, или имате 10 годишен състезателен стаж.
Мининалният курс на обучение се състои от 6 тренировъчни дни на писта с вашият мотор. Той ще бъде екипиран през цялото това време с телеметрична апаратура. Всеки тренировъчен ден е съставен от 5 практически сесии, по около 25 минути всяка. След поредната сесия анализирам данните от телеметрията и провеждам детайлен инструктаж за следващата. Във всеки един момент от обучението вашите действия ще бъдат следени и анализирани, за това дали изпълнявате прецизно поставените ви задачи. Възможността за придобиване на грешни техники или да не си научите в детайли правилно урока НЕ съществува!
Тази методика ви поставя в контролирана среда, където постигането на желаните резултати е гарантирано и зависи единствено от вашите амбиции!

Цена


Ще ви дам един много ясен пример, какво се случва когато човек вземе правилното решение. Петър Илков Петров, когото още веднъж искам да поздравя за положените усилия да изпълнява с максимална прецизност инструкциите които му давах, постигна значително скъсяване на спирачният път, увеличи скороста си при влизане в завоите, способен е да подържа наклон в завоя под 56 градуса, подобри драматично уменията си при излизане от завой в комбинация с подобрените спирачки, окачване, мощност на двигателя + 10 конски сили на Ямахата му, доведоха логично до подобряване на личният резултат на пистата в Серес от 1:30 когато започнах да го обучавам, до 1:25 в края на сезона и спечелване на шампионската титла в SBKS 600 за 2013!

RACE ASSISTANCE
RACE MAP

GEAR SHIFT POINT
QUICK SHIFT
SUSPENSION