RACE MAP

  Искам изрично да уточня, че тук не става въпрос само за настройки касаещи постигането на максимална мощност! Тук става въпрос за почти безкрайните възможности на модерните електронни пакети, чието предназначение е да позволят прецизното и индивидуално пренастройване характеристиките на двигателя по същата философия използвана в MOTOGP и WSBK така, че да пасват максимало за каране на писта (което е генерално по-различно, от това на пътя!).
Този подход увеличава драматично възможностите на мотоциклета да се движи със значително по висока скорост при влизането в завоите и излизането от тях, където се изгражда над 70% от времето за обиколка. Директно позволява да се използва по лесно и повече от предлаганата от двигателя сила, без тя да пречи! Това решава въпроси свързани със състоянието на гумите, сцеплението, окачването, динамиката и не на последно място, край на ДРАМИТЕ с пиньоните.
Този пакет включва екипиране на мотоциклета със специална електроника и настройването на характеристиките на двигателя според индивидуалните особености на въртящия момент, съотношението на предавателните числа за всяка скорост и пиньоните, така че да отговарят на стандартите за каране на писта.
Тази настройка става още по-прецизна вземайки под внимание стилът, нивото на вашите умения и индивидуалните особености на пистата.
Това отнема около една седмица, за следното:
Един ден тестове на писта с мотоциклета ви, екипиран с телеметрия.  След подробен анализ на стилът и уменията ви, отнесени към особеностите на пистата, ще създам върху диното характеристики на двигателя, които най-точно ще им паснат.
Втори ден тестове на същата писта, за финно донастройване на новата стратегия за управление на двигателя, отново на базата на данните от телеметрията.

Цена

RACING SCHOOL