SUPERBIKE SKILLS FACTORY


&#160&#160&#160Superbike skills factory е оригинална и уникална със своята ефективност система на обучение, която притежава потенциала да развие у вас всички необходими качества и умения, за да бъдете способни да извлечете максимума от възможностите на мотора ви. Тя съчетава професионална спортна методология с последните научни достижения в компютърните рейсинг технологии за събиране на данни, оценка и анализи. Засяга всички необходими аспекти – философия, теория, практика.


&#160&#160&#160Реално ситуацията е следната: едно BMW S1000RR оборудвано с рейсинг гуми притежава качества да ускорява, спира и завива, които му позволяват да постигне време за обиколка доста под 1:19 на пистата в Серес! Аз знам за всеки мотоциклет в подробности на какво е способен и каква скорост може да поддържа във всяка точка от оптималната за него траектория. Разликата в скороста между тази която може да постигне вашият мотор и тази, която постигате вие с него определя нивото на вашите умения и качества! След анализ на данните от вашето каране аз знам къде губите време и каква е причината: траектория, действия, умения или качества на мотора.
&#160&#160&#160Върху тази основа Superbike skills factory ще ви осигури строго индивидуална програма и методика от упражнения за изграждане на липсващите ви качества и повишаване на нивото им, за да бъдете способни да използвате потенциала на вашият мотор, независимо от това дали сте начинаещ, или имате 10 годишен състезателен стаж.
&#160&#160&#160Мининалният курс на обучение се състои от 6 тренировъчни дни на писта с вашият мотор. Той ще бъде екипиран през цялото това време с телеметрична апаратура. Всеки тренировъчен ден е съставен от 5 практически сесии, по около 25 минути всяка. След поредната сесия анализирам данните от телеметрията и провеждам детайлен инструктаж за следващата. Във всеки един момент от обучението вашите действия ще бъдат следени и анализирани, за това дали изпълнявате прецизно поставените ви задачи. Възможността за придобиване на грешни техники или да не си научите в детайли правилно урока НЕ съществува!
&#160&#160&#160Тази методика ви поставя в контролирана среда, където постигането на желаните резултати е гарантирано и зависи единствено от вашите амбиции!

  Цена 4000лв.
Детайли.

&#160&#160&#160Ще ви дам един много ясен пример, какво се случва когато човек вземе правилното решение. Петър Илков Петров, когото още веднъж искам да поздравя за положените усилия да изпълнява с максимална прецизност инструкциите които му давах, постигна значително скъсяване на спирачният път, увеличи скороста си при влизане в завоите, способен е да подържа наклон в завоя под 56 градуса, подобри драматично уменията си при излизане от завой в комбинация с подобрените спирачки, окачване, мощност на двигателя + 10 конски сили на Ямахата му, доведоха логично до подобряване на личният резултат на пистата в Серес от 1:30 когато започнах да го обучавам, до 1:25 в края на сезона и спечелване на шампионската титла в SBKS 600 за 2013!

RACE ASSISTANCE
RACE MAP

GEAR SHIFT POINT
QUICK SHIFT
SUSPENSION